Przewodnik: trendy w gastronomii 2016

Słyszeliście już o raporcie gastronomicznym marki Restauratorzy Food Consulting? Niedawno można było o nim poczytać na licznych portalach gastronomicznych, lifestyle’owych i biznesowych.

Ponad 160 publikacji! Oczywiście mieliśmy swój wkład w to przedsięwzięcie. Odpowiadaliśmy za redakcję treści raportu, opracowanie graficzne oraz dystrybucję raportu do mediów.

Zapraszamy do lektury Przewodnika:

Trendy w gastronomii 2016

Zobacz też:

Jak założyć nową markę? Przewodnik krok po kroku!

Na początku był POMYSŁ… Potem adrenalina, błysk w oku. Radość z powodu opracowania usługi doskonałej,  (niemalże 😉 zmieniającej  dzieje ludzkości.  Entuzjazm na myśl o nowych perspektywach w życiu zawodowym, które otwierają się wraz z momentem zakładania nowej marki.
Czytaj

Dobre logo, czyli jakie? Dowiedz się, co to znaczy!

W dzisiejszych czasach silnie odczuwany jest przesyt informacji, a ich filtrowanie staje się konieczne. Człowiek coraz częściej koncentruje uwagę tylko na wybranych bodźcach. Z racji na stosunkowo silnie rozwinięty zmysł wzroku to treści wizualne powodują wzrost zaangażowania u przeciętnego odbiorcy, a obrazy i grafiki w największym stopniu przyciągają uwagę.
Czytaj

Dlaczego pomoc potrzebuje partnerstwa? Co pomaga w komunikacji?

Dziś przychodzimy do Ciebie z Ważnym tematem, który w ostatnim czasie mocno z nami rezonuje. Z zagadnieniem będącym na skraju biznesu, niesienia pomocy i zwyczajnego, codziennego bycia w relacji z innymi.
Czytaj

Porozmawiajmy!

Czujemy, że możemy zrobić razem coś, o czym będzie głośno!

Powiedz nam, czego potrzebuje Twoja marka:

Grafika do formularza kontaktowego